Mijn moment 2014

Voor de vijfde keer schreef ik voor Henk-Jan Winkeldermaat’s podium over mijn moment van het afgelopen jaar. Samen met nog 109 andere mensen. Ik hou van rituelen en #mijnmoment is een rituele backdrop geworden voor de feestdagen. Inkijkjes in de levens en belevingswerelden van kennissen en onbekenden. Lees ze allemaal! Of in ieder geval die van mij, die gaat over het universum aan verhalen dat opgesloten zat in mijn hoofd en waarvan ik de sleutel aan het ontdekken ben.

Published on januari 2, 2015

Lees Interacties

Reacties

  1. Mooi, hoe je schrijft dat de hoofdpersonen zich a.h.w. aan je ‘opdringen’ omdat hun verhaal verteld wil worden. De hoofdpersoon die jou leidt in plaats van andersom. Dat lijkt me gaaf, daar de sleutel van te ontdekken! De juiste antenne aanzetten en de andere stoorzenders (bewust) uitzetten zodat je het verhaal uit het kabaal onderscheidt : -)
    Veel schrijfplezier!