Sta jij voor de schone taak om mensen mee te krijgen in een verandering en loop je daarbij ook tegen vragen en uitdagingen aan? Zou je wel eens willen horen hoe anderen dat aanpakken? 30 januari 2020 organiseer ik samen met Marjolijn de Graaf een middag waarin jij andere veranderaars ontmoet en met elkaar in co-creatie werkt aan prangende vragen.

Inspireren en samen leren.

Voor mij is het van onschatbare waarde om andere facilitators te ontmoeten en met hen uit te wisselen over hoe we onze uitdagingen tackelen. Ik krijg nieuwe inzichten en word op ideeën gebracht om met lastige situaties om te gaan. Ik kan ermee experimenteren en ontdekken wat voor mij wel of niet werkt. Deze ontmoeting, uitwisseling en samen leren wil ik ook heel graag voor jullie faciliteren.

Sta jij voor verandering?

Als facilitator help ik groepen om oplossingen te bedenken voor taaie problemen en daar beslissingen over te nemen. Alleen al dat proces kan soms een hele uitdaging zijn. Ik realiseer me daarnaast dat het ‘echte’ werk pas daarna begint. Ga het dan maar eens waarmaken, uitvoeren, bouwen, neerzetten.

Ben jij degene die zo’n klus moet klaren? Moet jij samen met anderen waar je niet de leiding over hebt, zo’n opgave waarmaken? Dat kan knap lastig zijn. Hoe krijg je mensen enthousiast, wat maakt dat ze je gaan helpen? Hoe zorg je dat het niet blijft bij goede ideeën maar dat er ook echt iets gebeurt? Hoe overtuig je het management van de gekozen oplossing en krijg je hun rugdekking? Hoe zorg je voor experimenteerruimte en de ruimte om fouten te maken en daarvan te leren?

Je hoeft het niet alleen te doen.

Als je je opgeeft voor de bijeenkomst krijg je een link naar een online post-it bord waar je de vragen kunt posten die jou op dit moment bezig houden. Zo creëren we met alle deelnemers de agenda. Op de dag zelf werken we in een of meer rondes aan de ingediende vragen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Marjolijn en Sanne, de motors achter ImpactNetwork en we zijn ervaren facilitators van verandering. Wij zien dagelijks in ons werk de waarde van co-creatie. Samen met de mensen die het aangaat uitdagingen aanpakken. Daarnaast ervaren we dat dat werk soms eenzaam kan zijn. Het lukt ons namelijk ook niet altijd, wij worden ook vaak voor uitdagingen en vragen gesteld. Het is dan zo waardevol om vakgenoten te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Dat willen wij met dit event mogelijk maken. Doe je met ons mee?

Op onze eventpagina vind je nog meer informatie over de bijeenkomst en de mogelijkheid om je aan te melden. Ik zie je graag!